Můj čas na kafíčko
Zkrotila Kolečka, nebo si to jen myslí?
Zkrotila Kolečka, nebo si to jen myslí?

Modelka Aneta Vignerová (36) je krásnější než kdykoli předtím. Stále je aktivní na předváděcích molech a na nedávné akci měli muži co dělat, aby se jí dívali do očí.

Hlavní roli hrála černá krajková podprsenka. Povídá se, že chce vypadat co nejpřitažlivěji, aby tím dávala svému partnerovi najevo, že si ji má hýčkat, jinak se najde spousta jiných mužů, kteří ho rádi bez okolků zastoupí.

Petr Kolečko (40).

Dodnes má máslo na hlavě

Vignerová je manželkou scenáristy Petra Kolečka (40), který je známý proutník. Koneckonců své si s ním prožila i modelka. Ještě v době, kdy nebyli manželé, si totiž za jejími zády užíval s herečkou ze seriálu ZOO Denisou Nesvačilovou (33). Dokonce měl herečce namluvit, že se k Vignerové už nevrátí a v srdci má místo výlučně pro ni.

Někdo musí z kola ven, ale kdo?

Nějakou dobu to byl zajímavý milostný trojúhelník plný zvratů, zejména bulvární média o tom napsala spousty článků. Samozřejmě v úplně nejhorší roli byla celou dobu Aneta Vignerová, protože má s Kolečkem syna Jiříčka (4), který svou tvářičkou tátu nezapře.

Zlomil herečce srdce

Scenárista nakonec Nesvačilovou odkopl jako kus hadru, vrátil se k modelce a po nějaké době se vzali. Od té doby se zdá, že Petr Kolečko seká příslovečnou latinu, ale samozřejmě se v něm obávaný proutník může znovu probudit.

Muži se v tomto ohledu bohužel příliš nemění. Vignerová mu ale jasně ukazuje, že má stále mnoho ctitelů, a to je určitě důležité. Nezbývá tak než doufat, že si své krásné manželky bude scenárista vážit a třeba někdy v budoucnu ještě rozšíří rodinu.

Evidentně je to pro ni velmi citlivé

Veškeré spekulace, které na tohle téma vznikají, ale Vignerové nejsou příjemné. „Nejsem v jiném stavu, trošku mě mrzí, že tyhle spekulace vznikají, protože je to citlivé a choulostivé téma. Myslím, že s tímhle se nehazarduje a nikdy bych si to nedovolila, takže ne,“ prozradila před časem v rozhovoru.

Vypadá mladší o deset let

Možná se tak modelka s Kolečkem snaží, jenže zatím se zkrátka nezadařilo. Třeba ale ještě vyčkává, jak dlouho jim klid v manželství vydrží, a užívá si, že má stále jako modelka mnoho zakázek. Není se ale čemu divit, když ve svých šestatřiceti letech vypadá minimálně o deset let mladší.

reklama
Související články
Řada lidí manželství Venduly Pizingerové (52) od začátku zatracovala a tvrdila, že ji mladší partner opustí. Mají se škarohlídi radovat, že se jim předpověď vyplnila? Tohle už je podezřelé! Hned dvakrát byla v poslední době Vendula Pizingerová (52) na dovolené bez svého o šestnáct let mladšího manžela Josefa (36). Poprvé vyrazila do Maroka s kamarádkou Hankou, v […]
Můj čas na kafíčko / 23.9.2024
Pohledný herec ze seriálu ZOO Marek Němec (43) před několika týdny požádal svou partnerku Petru Hebkou o ruku. „Řekla ano. Přejte nám,“ žádal své sledující na sociálních sítích. K radostné novince připojil rovněž sérii fotek z romantické dovolené v Itálii, kde Hebká několikrát ukázala svůj krásný zásnubní prsten. Jsou spolu už více než dva roky, když je ale spolu veřejnost uviděla […]
Herečka ze seriálu ZOO je zase plná energie! A vypadá to, že dojde k alespoň částečnému srovnání účtů s nevěrným manželem Ondřejem Malým (58). Manžel Pavle Tomicové (62) utekl za její kamarádkou a kolegyní Kristýnou Kociánovou (39), založil s ní novou rodinu. Povídá se, že herečka připravuje kroky, jak si kompenzovat bolest, kterou jí nevěrník […]
Když Valérie Čižmárová (†53) startovala na konci 60. let svou kariéru, byla největší konkurentkou Věry Špinarové (†65). Jeden hudební kritik dokonce prohlásil, že by jí „Špinarka“ mohla závidět krásný sytý hlas, který boural sály. Byla pod dohledem Pocházela z východu Slovenska a navzdory odporu rodičů už ve čtrnácti letech začala zpívat se swingovým orchestrem a […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz