Můj čas na kafíčko

Zkroťte své neposlušné vlasy

Mějte svoje vlasy neustále upravené, kdykoliv se rozhodnete opustit teplo domova. Ať už jdete jen na procházku, nakoupit nebo do práce, vlasy dělají tu největší ozdobu každé ženy.

Nemusíte na to navštěvovat kadeřníka, prosit kamarádku o pomoc nebo doma bojovat s nevzhlednými tlačícími natáčkami. Stačí si pořídit tři zaručené pomocníky a úplně si s nimi vystačíte.

Všemocná kulma

Ať už jste zvyklá na horkovzdušnou nebo klasickou keramickou kulmu, určitě byste aspoň jednu z nich měla doma vlastnit. Aby vaše vlasy nebyly namáhané každodenním upravováním, pořiďte si k nim ještě přípravek na úpravu vlasů těmito horkými pomocníky. Poslední dobou jsem velmi oblíbené také takzvané kulmofény, které vaše vlasy vysouší a zároveň rovnou tvarují.

Žehlička na vlasy

Dáváte přednost před loknami raději rovným vlasům jako hřebíky? I pro vás platí pořízení kosmetického přípravku na úpravu vlasů horkým vzduchem. Dnešní obchody s elektronikou už nabízí také přístroj dva v jednom, který vám může vaše kadeře narovnat a jindy zas, když budete chtít, si je pomocí stejného minispotřebiče můžete natočit.

Kvalitní vysoušeč vlasů

Pokud patříte mezi ty šťastné ženy, kterým stačí si vlasy pouze vyfoukat a můžou vyrazit do ulic, měla byste zainvestovat hlavně do kvalitního fénu. Novinkou je takzvaný iontový vysoušeč, který je velmi šetrný k vlasovému porostu. Zbytečně vlasy nepřesouší a navíc jsou příjemně tiché. Vyzkoušejte sama a uvidíte!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden