Moje šťastná hvězda

Zkusili to spolu znovu, ale marně

Všichni byli překvapeni, když se Václav Kuneš (43) a Kristina Kloubková (42) k sobě vrátili. Podle svých slov jim podruhé nevadilo vstoupit do stejné řeky. Jenže teď se ukazuje, že to šťastný nápad nebyl.

Opakují stejné chyby

Znají se už ze školy, kde on studoval choreografii a tančil, stejně jako ona. Blíže se pak seznámili při taneční soutěži, kde Kristina už coby moderátorka byla hvězdou, on jejím učitelem.

Pak spolu dva roky chodili. Moderátorka byla do tanečníka očividně hodně zamilovaná. Oba za sebou měli neúspěšná manželství a vypadalo to na velkou lásku. Jenže první trhliny se objevily celkem brzy: tanečník totiž neměl zcela dořešenou svou minulost z předchozího vztahu, včetně dcery Aine (12), proto s moderátorkou udržoval spíš vztah na dálku.

Nejdřív bydlení, potom svatba

I proto se začátkem roku, kdy se rozešli a později znovu dávali dohromady, rozhodli, že konečně budou spolu i bydlet. Podle přátel a kolegů to je hlavně iniciativa moderátorky, která má špatnou zkušenost se svým předešlým vztahem. S otcem své dcery Jasmíny (5), tanečníkem Karlem Moravcem (42), také nejdříve dlouho nežila v jedné domácnosti.

A jelikož tehdy byla těhotná, než se sestěhovali, nestihla si prý podle vlastních slov uvědomit, že jim to spolu vlastně moc neklape. Každý měl trochu odlišné názory na budoucnost a rozcházeli se prý i v dalších věcech, jenže dokud spolu nebydleli, nebylo to tak znát. A i když se později snažili vztah kvůli dceři zachránit i s pomocí odborníků, neklaplo to. Nakonec se rozhodli jít každý vlastní cestou a tehdy tříleté Jamínce museli vysvětlit, že bude mít domov jak u maminky, tak u tatínka.

Nemusí se už bát o budoucnost

I proto se chtěla moderátorka vyvarovat stejných potíží. A tak se s Václavem Kunešem sestěhovali. Proslýchá se však, že zřejmě právě proto došlo k další krizi. Každodenní život není tolik nakloněn lásce, o které moderátorka sní. Vypadá to údajně na třenice mezi nimi a ochlazení vztahu. Podaří se jim to tentokrát zvládnout, nebo bude jejich rozchod definitivní? Kuneš je prý doma čím dál méně a Kloubková si zoufá, že od ní zase odejde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden