Moje šťastná hvězda

Zkuste autosugesci! Bude vám líp

Mějte rádi sami sebe

Stalo se vám už někdy, že když jste na něco velice úpěnlivě mysleli, že se to nakonec splnilo? Zafungovaly vesmírné síly, které jste na sebe připoutali. Jak s nimi pracovat, aby vám pomáhaly?

Vstáváte-li ráno s pocitem, že bude den „blbec“ a opakujete- li si to celou cestu do práce, většinou se bohužel vaše tušení splní. Jestliže se však ošálíte živou představou toho, jak úspěšně plníte svoje úkoly a budete za to dokonce pochváleni, pak máte reálnou šanci den ustát. Autosugesce opravdu funguje, musí jí však předcházet optimistické vyladění. Najděte si cestu k sobě a přesvědčíte se, že to zabírá.

Vyhýbejte se věčným potížistům

Ti, kteří si pořád jenom stěžují a všechno vidí černě, jsou nejenom obtížní už v samotném osobním kontaktu, ale jsou i do určité míry nebezpeční. Ubírají vám totiž vaši energii a pozitivní naladění. Určitě znáte takové lidi ve svém okolí. Cítíte-li se po setkání s nimi jakoby vycucaní, přemýšlejte, jak se jim příště třeba vyhnout nebo se před jejich vlivem chránit . Zkuste je „zaskočit“ úsměvem nebo pochvalou. Budou možná trochu překvapení, ale uvidíte, že i jim pomůžete zlepšit pohled na svět.

Dobrá nálada umí čarovat

Učte se od těch, kteří jsou dobře vyladění a vyzařuje z nich pozitivní energie. Poznáte je podle toho, že jsou často vyhledávaní ostatními, šíří kolem sebe pohodu a nepřízně osudu řeší s nebývalou lehkostí. Proč tomu tak je? Jsou sami se sebou v souladu a naučili se pracovat se svým podvědomím. To, co z nich cítíte, není přetvářka nebo ochranný mimikr, je to skutečné štěstí, které umějí předávat dál.

Naučte se mít rádi sami sebe

Možná namítnete, že v dnešním uspěchaném světě není prostor se příliš zabývat sebou a svými pocity. Není to ale tak úplně pravda. Ráno při pohledu do zrcadla si neříkejte, že byste mohli být třeba hezčí, hubenější a mladší, ale naopak se pochvalte, že to s vámi není vůbec tak zlé.Usmějte se na sebe a dělejte to často. Pokud se naučíte mít se rádi, budete celkově šťastnější. Získáte vnitřní harmonii a tou přitáhnete úspěch. Dobře naladění lidé bývají mnohem charismatičtější a úspěšnější než ti, kteří cítí vnitřní nespokojenost a jistá podrážděnost se tak dere ven.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden