Můj kousek štěstí

Zlata Adamovská: Hříchy za zády manžela?

Že by i tady platilo přísloví "tichá voda břehy mele"? Herečka Zlata Adamovská (59) se navenek tváří jako velmi seriózní žena bez výhrad oddaná svému amnželovi Petru Štěpánkovi (69). Přijímá s ním pozvání do televizních talk show, kde svou auru vzorné ženy ještě umocňuje a nikdo nemůže pochybovat o tom, že jsou pár v dokonalé symbióze a věrnosti.

Co když se ale za maskou perfektní partnerky skrývá úplně jiný člověk? Jiné totiž je, když Zlata Adamovská vystupuje za plné sebekontroly v televizi a když se baví ovíněná na večírku. Právě víno je herečky velmi oblíbený mok a ráda si ho dopřává.

A jak známo, alkohol člověka uvolní tak, že veškerá strojenost a přetvářka jdou pryč. Lidé, kteří Adamovskou potkávají na soukromých oslavách, ji možná právě proto mají naopak za velmi společenskou ženu, která se nebojí se odvázat a klidně vybočit z usedlého stylu.

Jenomže to by v jejím případě mohl být velký problém. Adamovská je i na prahu šedesátky velmi atraktivní ženou a muži se kolem ni stále točí. Není se proto čemu divit, že se o ní šušká, jak ráda si užívá společnosti mužů.

Však aby ne, pochlebují jí lichotkami, vroucně ji vítají polibky na tvář, přátelsky ji objímají a rádi s ní dají řeč. Když je ale v takové chvíli Adamovská v rozverné náladě, mohlo by být zaděláno na průšvih.

Odtud je už totiž jen kousek k flirtu a nedejbože k nevěře, což by asi bylo záhubou jejího manželství. Opatrná by měla být herečka už jen kvůli tomu, aby se nedostala do řečí. Vždyť i nelichotivá pomluva, která se nezakládá na pravdě, může takové hvězdě zničit kariéru nebo i partnerský vztah.

Stačí zasít semínko pochybností, kvůli kterým partner ztratí důvěru a veškerá pohoda může být tatam. Snad si herečka tohle včas uvědomí a zbytečně kvůli tomu nenaruší své manželství. Kdo ví, jak by Petr Štěpánek zareagoval, kdyby se k němu doneslo, že jeho žena má techtle s jinými.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden