Můj kousek štěstí

Zlata Adamovská: Kdo jí tak dobře vaří?

Svou krásou okouzluje již několik generací. Když hrála křehkou Naďu ve filmu Mladý muž a bílá velryba, muži z ní byli úplně vedle. A očarovává je dodnes, nezapomeňme na to, že její manželství s Petrem Štěpánkem (70) je v pořadí už třetí.

Ale něco tady nehraje. Kam se poděla útlá víla, která se objevovala po boku Jaromíra Hanzlíka (70) v seriálu Sanitka? Zlata Adamovská získala v posledních letech výrazně ženské tvary. Ač se snaží o to, aby vypadala mladě a atraktivně, stala se z ní kyprá česká žena.

Změnilo ji to, ale stále jí to sluší. Její fanoušky udivuje, že si hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě přestala usilovně hlídat jídelníček. Jako herečka by neměla podléhat nutkání polykat sladkosti, protože je veřejností ostře sledovaná – v televizi i v divadlech.

V kuloárech se ovšem šeptá, že za barokní tvary vděčí herečka možná i lásce k vínu, které ráda ochutnávala jak s druhým manželem Radkem Johnem (64), tak s tím nynějším, Petrem Štěpánkem. Často ji vídáváme na fotografiích z nejrůznějších vinařských slavností, vždy se sklenkou.

A každá z nich má v sobě spoustu nebezpečných kalorií. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden