Můj čas na kafíčko

Zlata Adamovská nevěřila předpovědi, že se třikrát v životě vdá, ale splnilo se to!

Můj čas na kafíčko

Jednu nevěru dokázala Radku Johnovi odpustit, utajenou dceru už nikoliv!

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě, herečka Zlata Adamovská (62) vstoupila do manželství celkem třikrát. První vztah ukončila nespolehlivost partnera, druhý pak skandál s nevěrou. Až v tom třetím je plně šťastná!

Hlavní město Prahu měla Zlata Adamovská (62) v dětství na dohled. Vyrůstala totiž v Klecanech, což tehdy byla větší vesnice, zatímco dnes už jde o malé satelitní městečko. Na Prahu se koukala i ze stromů, protože jí vždy lákaly i klukovská dobrodružství. O tom, že se stane herečkou, mluvila už tehdy, ale málokdo ji bral vážně.

Lidé se na Zlatu dívali poněkud soucitně a mysleli si své. „Paradoxně mi možná pomohli, protože já jsem si řekla, že jim ještě ukážu, a že mně se nikdo smát nebude. A dokázala jsem to!“ konstatovala herečka.

Věděla, že musí odejít

Její křestní jméno nepatří v Česku k těm nejobvyklejším. Tatínek totiž chtěl, aby

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden