Můj kousek štěstí

Zlata Adamovská: Přijdou hádky kvůli pečovatelce?

 Zlata Adamovská (58) a Petr Štěpánek (69) vždy všechny přesvědčovali o tom, že jsou jeden pro druhého stvořeni. V posledních dnech je ale jejich manželsjé štěstí vážně ohroženo.    

Co se změnilo? Velkým problémem by mohl být zásadní převrat v chodu domácnosti.

Zlata se totiž dostala do situace, kdy se musí postarat o svou nemocnou maminku. Ta skončila upoutána na lůžku v Ústřední vojenské nemocnici, kde musela podstupovat náročné rehabilitace. Paní zůstává stále velmi těžce pohyblivá, chodí o berlích nebo s pomocným chodítkem, intenzivní pomoc je tedy nezbytná.

A tak se Adamovská rozhodla vzít si ji domů, aby měla její zdravotní stav pod kontrolou. A teď se zdá, že s maminkou do domu Adamovské a Štěpánka přibyl ještě další člověk – profesionální pečovatelka.   Tomu napovídal nedávný pohyb před jejich domem.

Ke Zlatě Adamovské a jejímu manželovi, herci Petru Štěpánkovi přijela jakási žena a z auta si vyložila hned několik kufrů. Bylo evidentní, že hodlá v domácnosti slavného páru strávit delší čas. Koho chtějí takto hostit? Ukázalo se, že by mohlo jít o pečovatelku, která by Zlatě dlouhodobě pomáhala právě s nemocnou maminkou.

Následně totiž byla spatřena na ulici, jak maminku Adamovské doprovází a pomáhá jí. To by ovšem mohlo obrátit domácnost naruby.     Dosud byl domov Adamovské a Štěpánka poklidným přístavem, kde oba relaxovali po náročném natáčení a vystoupeních v divadle.

Najednou by se ale z domu mělo stát rušné místo. Jak se asi Štěpánkovi musí zamlouvat dobře míněný čin jeho ženy, který ho připraví o veškeré soukromí? Komu by bylo příjemné mít stále za zády cizí osobu? Pár dní se dá výjimečný stav zvládnout, ale po delší době může přijít nervozita, mrzutost.

Vždyť opatrovnice se může zdržet i celé roky. Výčitky by pak pochopitelně padaly na hlavu Adamovské a napjatá situace by mohla skončit pořádným výbuchem emocí. Snad náročné období manželský pár nadobro nerozhádá! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden