Můj kousek štěstí

Zlata Adamovská přišla o velké peníze!

Vzali jí výnosný byznys! Zlata Adamovaská (58) patří mezi nejvíce vydělávající herečky. Na velké peníze si ovšem přišla nejen díky lukrativní roli v Ordinaci v růžové zahradě, ale například i reklamou. Stala se například tváří Kliniky Laser Esthetic a zároveň i spolumajitelkou.

To muselo herečce přinést za dlouhé roky spolupráce pořádný balík. Jenomže právě o tento džob měla nyní Adamovská přijít. Podíl v podniku už prý nemá a nefiguruje už ani jako reklamní tvář. Co se stalo? Už se Adamovská klinice nehodila? "Nehledejte za tím nic zvláštního.

Došlo k vyrovnání podílů, a tak to je," řekla k tomu Adamovská. A vyjádřila se k tomu i ředitelka kliniky, se kterou měla herečka vždy přátelské vztahy. "Řekly jsme si, že by to už chtělo změnu, čas běží," sdělila bez konkrétního odůvodnění.

Nabízelo by se, že by ji klinika mhla chtít vyměnit za nějakou mladší hvězdu. Vedení ale prý nikoho nového nehledá. Že by je Adamovská stála příliš velké peníze? Ať je to jakkoli, herečka v bídě žít jistě nebude.

Vždyť kromě natáčení s manželem, hercem Petrem Štěpánkem (69) je navíc majitelkou nemovitostí, které údajně pronajímají.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden