Moje šťastná hvězda

Zlata Adamovská: Sama nesmí už skoro ani na krok!

Uteče mu za jiným? Zlata Adamovská (59) je prý podle jejích kolegů zlatým grálem českého hereckého nebe. Nejenže je jednou z nejlépe placených hereček, ale zároveň o ní její kolegové tvrdí, že zraje jako víno.

Prý není večírku, na kterém by se s ní nepokoušel nějaký muž flirtovat. Ačkoli za pár týdnů oslaví kulaté výročí, dokonce už šesté, stále má co nabídnout. A její manžel Petr Štěpánek (70) ukrutně žárlí!

Už potřebují pauzu

Nespojila je žádná vášeň ani zamilovanost.Zkrátka si kdysi padli do oka a rozhodli se spolu žít. Prý jim to klape dodnes. Alespoň to Adamovská se Štěpánkem tvrdí. Ale jak to vidí jejich kolegové? Úplně jinak! Vídají se doma i na natáčení, občas je na nich znát, že se na nich začíná podepisovat to obrovské množství společně stráveného času.

Nedají si totiž od sebe pauzu ani na jeden jediný den. A to je problém. Když prý pak spolu vyrazí do společnosti, na večírek nebo za kulturou, údajně za herečkou chodí nejrůznější muži, jen aby získali podpis, fotografii anebo aby ji požádali o večeři.

Domluvila si snad rande s nějakým mužem?

Adamovské to samozřejmě lichotí, ale jejího manžela to samozřejmě příliš netěší. Kolikrát už se údajně pohádali přimo při natáčení. Štěpánek měl údajně Adamovské najít v telefonu zprávy, které jí psal jeden z jejích obdivovatelů.

A ona mu prý měla i aktivně odpovídat. Zdali si však domlouvali rande či něco víc, nebo zda vůbec o nic nešlo, to však herec nechce prozradit. Jedno je však jisté. Muž nemá ženu jistou v žádném věku . A platí to samozřejmě i naopak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden