Můj kousek štěstí

Zlata Adamovská: Uteče za manželem?

Manželé Zlata Adamovská (56) a Petr Štěpánek (67) by už mohli jenom ležet. Oba vydělali v televizi Nova miliony, Adamovská jako lékařka v Ordinaci v růžové zahradě, Štěpánek si vylepšil finanční situaci jak v Ordinaci, tak v Doktorech z Počátků a Gymplu.

Příjem Adamovské se odhaduje na sedmnáct tisíc korun za natáčecí den. Seriálová doktorka Běla Valšíková obývá vilu v hodnotě dvaceti pěti milionů korun, část pronajímá, tudíž jí dům vydělává další peníze.

Štěpánek ve vile bydlí též, vlastní i byt poblíž a rovněž miliony z prodeje domu po otci. Vypadá to, že ti dva by už nemuseli na další hromadění peněz ani pomyslet. Opak je pravdou. Štěpánek zamířil do televize Prima, kde mu nabídli prima kšeftík: roli v seriálu Opilý kuře.

A tak se penízky sypou. Až dvacet tisíc za natáčecí den. Mnozí tolik nevydělají ani za měsíc! A šeptá se, zdali nezamíří Zlata Adamovská za partnerem – na Primu.

Jsou zvyklí hrát spolu, jak víme z Ordinace v růžové zahradě, kde představovali manželský pár. Uteče Zlata za manželem? Pokud jí na Primě nabídnou víc, než bere na Nově, nelze vyloučit, že půjde – za Štěpánkem i za cinkotem mincí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden