Můj kousek štěstí

Zlata Adamovská: Utekla každému, uteče i Štěpánkovi?

Hvězda Ordinace v růžové zahradě se mužům líbila odjakživa. V mládí vypadala jako víla, vzpomeňme na seriál Sanitka z roku 1984, v němž hrála spanilou Elišku Janderovou, křehkou, submisivní, oddanou. Zlata Adamovská je jiné povahy, oproti mírné Elišce je razantnější a rozhodnější.


Ani její v pořadí již třetí manžel Petr Štěpánek (72) si nemůže být stoprocentně jist, zda jednoho pochmurného dne nenalezne kufry přede dveřmi, v horším případě věci denní potřeby nemilosrdně vyhozené z okna.

Pokud se znelíbí, dojde ke katastrofě srovnatelné se zemětřesením. Zlata utekla v sedmnácti z domova, měla pocit, že v panelovém bytě už jich žije moc. Zamířila k první lásce, tu záhy poslala k vodě, neboť skončila u oltáře s Vadimem Petrovem ml. (63).

Brzy jí začal lézt na nervy pro volnomyšlenkářství a nespolehlivost, a tak letěl. Vypakovala i druhého muže Radka Johna (66), jemuž nevěry přerostly přes hlavu a pořídil si i tajného potomka. Dá se říci, že třetí manžel Štěpánek žije na sopce či tančí mezi vejci. Jestli nebude sekat dobrotu, může se stát cokoli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden