Můj čas na kafíčko

Zlatému slavíkovi dala Ivana nejprve schválně špatné telefonní číslo!

Můj čas na kafíčko

Nejprve ji všichni brali jako jednu z mnoha Gottových přítelkyň!

Velkým dětským snem Ivany Gottové (43), rozené Macháčkové, bylo stát se herečkou. Role, kterou nakonec v životě hraje, je ale důležitější a viditelnější než ty, které by jí nabídly film či televize.

Narodila se v Opavě a už jako čtyřletá prožívala trauma, které mění život mnoha dětem. Její otec a matka se rozvedli. Pro Ivanu to znamenalo, že tatínka moc často neuvidí, pracoval totiž v zahraničí. Nebyla to ale bohužel ta největší ztráta, kterou v životě utrpěla.

Ztráta ji poznamenala

Její bratr byl o rok starší. Měli spolu pěkný vztah. Bráška Ivanu vodil do školky, staral se o ni, pomáhal jí s oblékáním. „Byla jsem pro něj princezna,“ konstatovala. Stalo se ale neštěstí. Když se jednoho dne bratr vracel ze školy,

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden