Moje šťastná hvězda

Zlobí se kvůli žárlivosti?

Filmový festival v Karlových Varech si nenechala ujít ani Alena Mihulová (56). Za normálních okolností klidná a mírná herečka ale po jednom z dotazů neudržela nervy na uzdě a pořádně se rozčílila.


A čeho že se daná otázka týkala? Samozřejmě mužů! „Na to se zeptejte té, co přijde po mně,“ rozčílila se a odešla. Proč ale tak najednou?


Za svoje chování se přišla omluvit


Sama ale moc dobře věděla, že trošku přestřelila, a prý se přišla za své chování omluvit. Jako důvod uvedla, že se jí v poslední době na tohle téma ptá tak moc lidí, že už zkrátka nemá sílu odpovídat. Jak se ale zdá, pravý důvod můžeme hledat někde úplně jinde.


Už několik měsíců se totiž spekuluje, že se herečka tak trochu zakoukala do svého kolegy Bolka Polívky (72), se kterým si přednedávnem zahráli manželský pár, a to v novém seriálu Hvězdy nad hlavou. Tehdy na něj pěla jenom samé ódy a trošku se u toho červenala. Ve Varech jí však nejspíš zbyly jen oči pro pláč.


Měl oči jen pro svou mladou ženu


Polívka tam totiž dorazil ve společnosti své manželky Marcely (50) a jejich dětí. Oba zářili a o zamilované pohledy nebyla ani po tolika letech soužití nouze. Pokud k němu Mihulová skutečně cítí něco víc, muselo to být pro ni doslova srdce drásající. Polívka ale bez své choti očividně nedá ani ránu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden