Moje šťastná hvězda

Zlomená a na dně! Muži od ní utíkají?

Moje šťastná hvězda

Už přes rok se na veřejnosti neukázala s žádným mužem. Ivana Jirešová (43) však na lásku nezanevřela, jen má při výběru mužů obrovskou smůlu.

Jakmile se do někoho zamiluje, dotyčný ji vždy opustí. Proto se v minulém roce rozhodla, že bude veškerý svůj volný čas raději věnovat cvičení, kterým žije, a také milované dcerce Sofii Fridě (16).

Jenže ta o to nikdy příliš nestála. Raději trávila čas se svým tatínkem Ondřejem Höppnerem (†55). Když zemřel, zhroutil se jí celý svět a herečka o ni má obrovský strach. Teď ale neví, co řešit dřív, jestli svůj milostný život, nebo dospívající dceru.

Je až příliš svérázná?

Všichni se jí bojí Naposledy herečka randila s modelem Jiřím Kmoníčkem (26). Žádná velká láska z toho ale nebyla. Románek údajně trval jenom pár týdnů.

Mnohem vážnější vztah měla s podnikatelem Milanem Štědrou (37), s nímž randila ještě před Kmoníčkem. Jenže ani tento vztah nevydržel déle než rok. Od té doby, co se rozvedla s Viktorem Dykem (52), zkrátka nenatrefila na toho pravého. Čím to?

Ti, co ji znají, mají jasno. Ivana Jirešová je velmi pedantská žena, která si nic neodpustí a je na sebe velmi přísná. Přesně taková je ale i na

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden