Můj kousek štěstí

Zlomí jí finanční krize vaz?

Někdejší hvězda Ordinace v růžové zahradě 2, Bára Štěpánová (60), zažívá údajně opět velmi náročné období. Během nucené pauzy byla bez práce, a tudíž i bez většiny příjmů, které jí za normálních okolností pomáhají zvládat exekuce. Navíc se obecně ví, že si herečka ráda dopřeje drahé a luxusní věci, což znamená, že naspořeno asi moc neměla.

Ustojí další finanční krizi, nebo ji srazí ekonomické důsledky pandemie na dno definitivně?

Luxusní vila
stojí balík 

Před časem vyplula na povrch informace, že koupi honosné vily v Zákolanech u Kladna měl financovat současný manžel herečky Miroslav Barabáš (58). Aby se Štěpánová cítila dobře, měl si na nemovitost její muž půjčit kolem šesti milionů korun. Dům však bylo třeba ještě rekonstruovat. A jak sama herečka přiznala, úpravy do anglického stylu byly hodně drahé. „Rekonstrukce trvala déle a stála podstatně více, než jsme počítali,“ uvedla Štěpánová.

V Ordinaci se drží zuby nehty

Už před osmi lety se začalo spekulovat, že manželé zřejmě nezvládají splácet své závazky. Od srpna roku 2012 se měl totiž u jejich nemovitosti objevit tzv. zástavní věřitel. Barabáš, na něhož je dům napsaný se ale o celé události odmítl bavit, stejně tak Štěpánová, která dokonce tehdy zavěsila telefon. Luxusní vila, po které herečka tolik toužila, je velmi nákladná na údržbu. Její měsíční provoz stojí prý přibližně 20 tisíc korun, což není právě nejméně. Milovaná vila herečky měla být v ohrožení během let hned dvakrát. Kvůli manželovým dluhům na ni měl být vydán rozkaz k prodeji. Vždycky se ale Báře a manželovi podařilo honosný dům zachránit, jenže to byla trochu jiná situace. V současné době je totiž herečka téměř bez práce. Už jednou hrozilo, že v seriálu skončí nadobro. Nakonec jí scenáristé roli nechali, ale má mnohem méně natáčecích dní, což znamená také mnohem méně financí do rodinného rozpočtu.

Divadlo
za méně peněz

Kromě Ordinace totiž Štěpánová hraje jen v divadle, což příliš nevynáší. Nedávno se zúčastnila slavnostního představení Letní scény Divadla Unglet na pražském Novém Světě. Představení Dovolená paní Josefy budou ale herci hrát za snížené honoráře!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden