Můj čas na kafíčko
Zlomí Roman Vojtek srdce i své druhé manželce?
Zlomí Roman Vojtek srdce i své druhé manželce?

Poslední dobou to vypadá, že je herec ze seriálu Ulice Roman Vojtek (50) úplně zoufalý.

Jako by cítil, že se čím dál více projevuje věkový rozdíl mezí ním a jeho manželkou, muzikálovou herečkou Petrou Vojtkovou (36), a snaží se ho všemi možnými způsoby zbrzdit.

Dokonce se nechal slyšet, že se stane nejstarší hvězdou na platformě s videi YouTube, což působí minimálně úsměvně. Chce snad na všechny, a zejména na svou manželku působit mladší, než ve skutečnosti je?

Chce být internetovou hvězdou

Už za pár týdnů mu bude jednapadesát let a vypadá to, že se nedokáže s přibývajícími roky smířit. Nejenom že nahrává na sociální sítě často infantilní videa, ale nejspíš chce dohnat mládež i v další internetové tvorbě.

„Rozhodl jsem se, že se stanu nejstarším českým youtuberem,“ oznámil světu. Těžko ale říct, co na to doma říká jeho manželka Petra Vojtková, která je výrazně mladší než on.

Zlomil srdce dvěma ženám, možná i více

Nejspíš je ráda, že se s ní snaží držet krok, ale nikdo by se nemohl divit tomu, kdyby se za něj i styděla. Na druhou stranu je ale pro ni lepší, když se snaží zastavit stárnutí tímto způsobem, než kdyby mu k tomu třeba posloužil románek s jinou ženou.

Vojtek koneckonců lámat ženám srdce dovede. Před lety to udělal herecké kolegyni Daniele Šinkorové (50), která se z toho vzpamatovávala ještě mnoho let. „Byla to malá smrt,“ říká herečka, když na to vzpomíná.

Exmanželce utekl před porodem

Ještě hůře se zachoval ke své první manželce Tereze Vojtkové (42). Tu totiž před osmi lety opustil těsně před porodem.

A není divu, že jeho exmanželka skončila v péči psychiatrů, tohle by asi neustála žádná žena. Z největšího sympaťáka, který byl mnohým dáván jako vzorový příklad ukázkového manžela, se tak rázem stal pomalu vyvrhel.

Přestane mu stačit manželka?

Teď už sice několik let žije s Petrou Vojtkovou a společně i založili rodinu, ale to vůbec neznamená, že od ní v budoucnu neuteče. Tím spíš, když se tolik snaží být mladší, než ve skutečnosti je. Za pár let ho klidně mohou popadnout choutky a skončí v posteli s nějakou dvacítkou. Historie by se vlastně jen opakovala.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz