Moje šťastná hvězda

Zlomil jí srdce a skončila na dně

Rozvod Vilmy Cibulkové (60) a Miroslava Etzlera (58) byl obrovský šok. Byla v tom nevěra!


Když prasklo, že je jejich manželství v troskách, okamžitě se objevily spekulace o hercově nevěře. Miroslav Etzler (58) byl totiž spojován s v té době mladinkou milenkou Radkou Pavlovčinovou (34). Ani jeden z manželů to nevyvracel, takže se tak nějak přijalo, že to je pravda. Až po čase stále krásná herečka Vilma Cibulková (60) přiznala, co všechno za rozvodem bylo.


Velká rána


Zásadní roli totiž podle ní hrála drogová závislost její dcery Šimony. I když nebyla Etzlera, herec se snažil pomáhat a s jejími démony bojovat. Postupem času se ale všichni tři odcizili. „Je to taková morová rána, která dokáže rozežrat úplně všechny vztahy,“ řekla před časem Cibulková.


Milovala ho, on ji ale odkopl jako kus hadru.

Možná se mu vlastně ani moc nedivila, že si postupem času našel milenku. Jednu nevěru mu přitom odpustila, k ničemu mu to ale nevedlo a další romantické vzplanutí manžela už na nic bylo příliš.

Podle některých lidí ale s koncem vztahu už nějakou dobu počítala, protože si poměrně brzy našla za exmanžela náhradu. „Samotou rozhodně netrpím,“ potvrdila krátce po rozvodu.

Psychicky ji to položilo

Zajímavé na tom je, že ať se mezi hereckými hvězdami stalo cokoli, dodnes jsou spolu celkem v pohodě. Cibulková dokonce tvrdila, že Etzler patří mezi její nejdůležitější přátele. Přesto se ozývají hlasy, že rozvod herečku totálně zničil, hlavně po psychické stránce.

Musela projít hodně složitým obdobím, rozvod v době, kdy řešíte drogově závislou dceru, rozhodně na pohodě nepřidá. Na druhou stranu je vlastně obdivuhodné, že se spolu bývalí partneři dokážou i po letech bavit jako dospělí lidé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden