Moje šťastná hvězda
Zlomil jí tanečník srdce?
Všichni si mysleli, že ji láska k mladšímu kolegovi brzy přejde. Zdá se však, že tomu tak není.
Zlomil jí tanečník srdce?

V milostném životě má SIMONA BABČÁKOVÁ (48) neskutečnou smůlu. Po rozchodu se prý konečně zamilovala, jenže její láska nemá bohužel šanci!

Jedenáctá řada StarDance už je sice dávno za námi, někteří účastníci jí ale žijí stále. Mezi ně patří i Simona Babčáková (48). Ta nejenže nedotančila tak daleko, jak si představovala, vypadá to také, že si z parketu odnesla navíc i zlomené srdce.

Potkala toho pravého?

Herečka ze seriálu Comeback se nijak netajila tím, že mohla na svém tanečním partnerovi Martinu Prágrovi (27) oči nechat. Ostatně, jak jsme vás již informovali, z jejího projevu to bylo patrné už od samého počátku. Avšak zdálo se, že jde z její strany jen o letmé poblouznění, které ji po skončení soutěže rychle přejde.

Přece jen, trávili spolu hodně času, a jak už to tak v téhle soutěži bývá, tanečníci k sobě přilnou, ať chtějí nebo nechtějí. Ovšem časem se začíná ukazovat, že mělo jejich setkání pro herečku opravdu velký význam. Žádný happyend se ale bohužel nekoná.  „Radost ze života mi vybuchla v duši jako nová kvalita srdce,“ rozplývala se okouzlená Babčáková.

Od rozchodu s fitness trenérem hledá toho pravého.

Po vzoru svých kolegů z minulých řad totiž našla zřejmě ve svém tanečním partnerovi muže, kterého dlouho hledala. Poslední vztah s fitness trenérem Ianem Adensamem (44) byl prý často velmi divoký, výbušný a o hádky nebyla nouze. S přibývajícími roky ale herečka hledá spíš lásku, radost a souznění, které jejímu životu dosud chyběly.

Musí ho nechat odejít

Tohle všechno naneštěstí našla právě po boku Prágra. Babčáková tvrdí, že se potkaly jejich duše, oba zažívají potěšení ze setkání a spolupráce. Potkali se navíc prý také na úrovni humoru, podobného cítění… Je nepochybně smutné najít někoho, s kým si člověk po všech směrech rozumí, a muset se smířit s tím, že nikdy nejspíš nebudou spolu.

S Martinem údajně mají pocit, jako by se znali odjakživa, rozumějí si snad úplně ve všem, přesto musí jít každý svou cestou. Babčáková se sice už tehdy nechala slyšet, že velký věkový rozdíl je sice jistou překážkou, v jejím případě je to ale to nejmenší. Martinovo srdce totiž bije jen pro jeho přítelkyni Denisu Galandžárovou, která je rovněž tanečnicí.

„V našem vztahu je velká svoboda. Martin ale patří jako muž své Denisce,“ uvedla závěrem herečka, která ale dostala od Galandžárové požehnání, aby spolu s Martinem trávili společný čas, když si tak dobře rozumějí.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz