Můj kousek štěstí

Zlomila nad Dominikou hůl?

Ivana Gottová (44)

Vdova po Karlu Gottovi (80), Ivana (44), se vždycky snažila s dcerou svého muže Dominikou Gottovou (46) pokud možno vycházet. I přes všechny spekulace ji nikdy přes palubu nehodila. Problém ale je v tom, že Dominika je jako magnet na problémy a stále prý spoléhá na něčí pomoc!

Byla to zejména úcta a respekt ke Karlu Gottovi, která přiměla jeho ženu, aby s nevlastní dcerou Dominikou vycházela bez větších skandálů. Navzdory všem zlým pomluvám se k ní Ivana prý nikdy zády neotočila, naopak, snažila se jí vždycky nějak pomoci. O co však po smrti manžela nestála a stále nijak nestojí je pozornost médií. Hlavní problém je totiž v tom, že Dominika novináře vyhledává a navíc ještě přitahuje problémy jako magnet. To je pro Ivanu, která se snaží především chránit své dcery, Charlottu (13) a Nellu (11), naprosto nepřijatelné. Vdova se spolu se svou rodinou údajně nemíní nechat strhávat do Dominičiných neustálých problémů. Možná by bylo všechno jinak, kdyby Ivana viděla ze strany své nevlastní dcery nějakou snahu, ta ale prý neustále spoléhá na pomoc ostatních. Jednou je to nedostatek financí, potom práce nebo zas bydlení. A právě poslední ze zmiňovaných potíží chtěla Ivana pomoc Dominice vyřešit.

Dcera Gotta bydlela do prosince u své kamarádky Šárky Rezkové (51), tam však měla dostat výpověď z podnájmu poté, co údajně opilá usnula s cigaretou v ruce a způsobila požár. V té chvíli se ozvala Ivana a předala Dominice nabídku pronájmu garsonky od jedné z fanynek. Dominika by první tři měsíce nemusela platit nájem a měla by možnost se vzpamatovat a začít znovu a lépe. Jenže dcera zpěváka místo, aby se skvělé šance chopila, opět ukázala, že nemá žádnou snahu zlepšit svůj život. „Kvůli pracovnímu vytížení jsem té paní nestihla odpovědět, mrzí mě to, jsem v jednom kole,“ vymlouvala se. Není divu, že se Ivana od Dominika ostřihla, když vidí, jak mrhá jednou šancí za druhou. Čeká snad, že si ji macecha nastěhuje na Bertramku?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden