Moje sladké tajemství

Zlomyslné pomluvy ho nemohou rozházet

Moje sladké tajemství

Nejdřív si užíval obdivu žen, pak se osudově zamiloval do své budoucí manželky!

Miroslava Donutila (68) kolegové podezírají z toho, že chce na sebe strhnout veškerou pozornost. On je však přesvědčený o tom, že za jeho úspěchem stojí dřina a hlavně odříkání.

Vynikající herec Miroslav Donutil (68) je v posledních letech čím dál častěji terčem závistivých kritiků. Ti mu totiž vyčítají nejen jeho nadstandardní výdělky, ale i to, že chce při divadelním představení strhnout veškerou pozornost diváků výhradně na sebe. Málokdo z nich si však uvědomuje, že Miroslav začínal jako chudý divadelní herec, který měl spoustu let hluboko do kapsy.

Chtěl být novinář nebo hajný

Jediné, co ho drželo na prknech, která znamenají svět, byla láska k umění a přátelství s mnohými z kolegů. Přitom o své budoucnosti neměl Miroslav úplně jasno ani když končil střední školu. Jednu chvíli koketoval s novinařinou, pak se zase viděl v lese jako hajný. Obě jeho představy však

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden