Moje šťastná hvězda

Změna kvůli příteli?

Je to několik měsíců, co se začalo spekulovat o tajném románku hvězd Ordinace v růžové zahradě Roberta Urbana (34) a Anny Slováčkové (25). A zdá se, že je to mezi nimi vážné.


Podle všeho jim to má klapat jak v soukromí, tak i v práci. Připravují totiž společný projekt a novou písničku.  Už i kolegové si měli všimnout,  že herečka začala na sobě intenzivně pracovat.


Poté, co vyhrála boj se zákeřnou rakovinou, šla do sebe a začala nejen cvičit, ale také jíst zdravěji. Říká se, že to dělá jen kvůli tomu, aby se svému novému miláčkovi líbila ještě víc.


A očividně už sklízí i první ovoce. „Anička je skvělá. Jsem rád, že jsme se takhle mohli potkat,“ svěřil se sympatický herec se svými pocity. Proslýchá se, že chtějí svůj vztah posunout zase o krůček dál, proto se k sobě mají každým dnem sestěhovat.


Že by se na Aničku po všech těch letech starostí a beznaděje konečně usmálo štěstí? Všichni by jí to hrozně moc přáli. Mají ale tajně doufat, že Robert nebude jenom další z těch, kteří křehké herečce zlomí její velké srdce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden