Moje sladké tajemství

Změní profesi?

Je na čase splnit si svoje sny. Moderátorka zpravodajství Lucie Borhyová (43) má skvělou kariéru, dvě děti a nastěhovala si k sobě mladšího partnera Michala Smečku (33).

Stále jí ale něco ke štěstí chybí. S kolegou Reyem Korantengem (47) vystupuje před kamerou už dlouhých dvaadvacet let a zřejmě pociťuje, že je čas na změnu. Původně totiž moderátorkou být vůbec nechtěla. „Chtěla jsem být herečkou, ale nakonec se tak nestalo,“ zmínila se nedávno.

V Ordinaci hrála samu sebe, klidně by si střihla ale i jinou postavu.

Zkusila si tuto profesi alespoň v Ulici, Comebacku a v Ordinaci v růžové zahradě. To si ale příliš neužila, ztvárňovala totiž samu sebe. S herectvím koketovala už v mládí, ještě než byla známá.

Moc si přála stát se princeznou ze mlejna Eliškou, ale režisér Zdeněk Troška (68) ji odmítl. Tím její ambice úplně zazdil. Po letech ale ztracené sebevědomí Lucie našla a kdoví, jestli nedá herectví přednost.

Přece jen dvě dekády ve stereotypní práci by se mohly akční Lucii už zajídat. Navíc právě angažmá v Ordinaci naznačuje, že Lucie herecké ambice stále má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden