Moje šťastná hvězda

Změnil se kvůli ženě

Legendární herec OLDŘICH NAVRÁTIL (68) dělá pro manželku MONIKU (58) všechno, co jí na očích vidí. Proč si toho ale už moc neváží? 


Když spolu začali randit, tak jeho láska Monika (58) prý proplakala celé dny. I přesto, jak moc ho milovala, chtěla ho opustit. „Vadilo mi to, jakou měl povahu,“ prozradila před lety.


Nakonec to ale zvládla a zůstala s ním, čehož teď vůbec nelituje. Láska z nich i po tolika letech jen čiší a nebojí se to dávat najevo ani na veřejnosti.


Pořád se jenom honí, nikdo to ale asi neocení.

Dřív ho nikdo moc nemusel

V době, kdy herec Oldřich Navrátil (68) začínal, ho skoro nikdo v lásce neměl. Někteří jeho kolegové o něm před lety prohlásili, že je neskutečně nesnesitelný, že se ho všichni bojí a nikdo na něj raději nemluví, aby se náhodou nenaštval.

Občas podle všeho stačilo jen kýchnout a už byl oheň na střeše. Teď je zřejmě všechno už úplně jinak. Jeho manželka se měla svým kamarádkám svěřit, že se její miláček změnil a snaží se pro ni dělat první poslední.

Šel zase hrát

Divadla jsou zavřená, a tak by se mohlo zdát, že si alespoň na chvilku odpočine. Herec ale nechce sedět jen doma, ale potřebuje něco dělat, hlavně tedy vydělávat peníze, aby dokázal uživit rodinu.

Proto se před časem objevil i ve Slunečné, kde se zanedlouho objeví zase. Tvůrci jsou s jeho výkony natolik spokojení, že mu zvětšili dějovou linku, a tak si může přijít na nějakou tu kačku navíc.

Monika ví, že to dělá hlavně pro ni, čehož by si měla obzvlášť vážit. Říká se ale, že už to spíš bere jako automatickou věc, a to má Oldřicha moc mrzet. A není se čemu divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden