Moje šťastná hvězda

Změnila jí popularita povahu?

Krásná Jitka Schneiderová (47) má v kariéře opravdu velké štěstí. Seriál Anatomie života, ve kterém září, jí prý seslalo samo nebe.

,,Jsem za tuto příležitost moc šťastná,“ konstatovala herečka po prvních klapkách. Doma to ale růžové zas tak není. Její dlouholetý partner Lukáš Pitter (41) má na ni údajně žárlit.

Denně jí totiž napíšou desítky fanoušků a to má být ten největší kámen úrazu. To ale není jediné, co Pitter nemůže vystát.

Je úplně jiná?

S popularitou vždy stoupne sebevědomí. A Jitka očividně není žádnou výjimkou. To jejímu vztahu asi taky moc nepřidá. Už nějaký čas se o herečce říká, že pro úspěch je schopná téměř všeho, čímž má pěkně lézt na nervy svým kolegům.

Není se proto čemu divit, že když jsou s Lukášem spolu doma, jen se hádají. Přitom to není tak dávno, co ji chtěl údajně požádat o ruku.

Už spolu nejsou

Zatímco ještě před několika týdny byli oba plní plánů, dnes je zřejmě všechno jinak. V jejím okolí si mnozí myslí, že už s Pitterem ani není.

Už dlouho nepřidala se svým milovaným žádnou společnou fotografii na sociální síť a ani v jejich okolí je prý společně už delší dobu nikdo neměl spatřit. Uvidíme, s čím nakonec přijdou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden