Moje sladké tajemství

Změnila radikálně svůj život

Když se její muž oběsil, uzavřela se před společností i kamarády.

Po zpěvačce Marcele Březinové (61) už několik let nebylo ani vidu, ani slechu. Mnozí se obávali o její zdraví. Kam se poděla?

Nechápala, proč ji a rodinu opustil

Znali jsme ji jako krásnou rockerku, potetovanou rebelku. Jenže pak přišel tragický zvrat v jejím životě. Je to už spousta let, co si zpěvačka Marcela Březinová po smrti svého manžela myslela, že jí skončil život. Producent Zdeněk Švarc (†57) se oběsil v lese a nechal ji napospas osudu se dvěma dětmi.

Sebevražda manžela pro ni byla hodně bolavá.

Uzavřela se před společností, její přátelé se o ni báli. Trvalo několik let, než přestala truchlit a vzchopila se. Přesto je ve společnosti vídána úplně minimálně. Žije ve venkovském domku u Kutné Hory a víc než večírky, kterým kdysi holdovala, ji zajímá její zahrada.

„Jsem vděčná za to, že mám zahradu. Mám na ní ovocné stromy, jablíčka a švestky. Jsem taková vesnická žena,“ svěřila se Březinová a prozradila, že postupně začala pěstovat mrkev, cibuli, pórek, brokolici, salát a rajčata. Další zeleninu a ovoce kupuje u českých farmářů.

Dnes už moc nevystupuje.

Spoustu volného času tráví procházkami tamější přírodou, ke které prý má, čím je starší, blíž. Přestala se hroutit a ani si nestěžuje. Místo toho víc medituje, jak sama říká, obrací se do sebe a věnuje se víc svým koníčkům. Začala opět hrát na kytaru, píše a kromě denních procházek se vrhla na malování.

Žije úplně jinak

Vytváří například mandaly na staré pokličky, které tak získávají takzvaný druhý plán. Často jimi překvapí své přátele, kterým mandaly věnuje jako dárek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden