Moje šťastná hvězda

Známá herečka žije v bolesti a smutku

Stýská se jí po milovaném otci, stále na něj myslí.

Herečka TEREZA BRODSKÁ (53) se přiznala, že uvízla v minulosti a se ztrátou tatínka VLASTIMILA BRODSKÉHO (†81) se zkrátka nikdy nesmíří.


Bude to už neuvěřitelných dvacet let, kdy Vlastimil Brodský (†76) odešel dobrovolně do hereckého nebe. Kromě mnoha fanoušků na něho stále vzpomíná hlavně jeho jediná dcera Tereza Brodská (53). Ta podle svých slov dlouho nemohla uvěřit tomu, že její tatínek navždy odešel.


Co ji ale trápí ještě víc, je způsob smrti, kterou si zvolil. Čím je Brodská starší, tím častěji prý propadá smutku a podléhá bolesti z tragické ztráty. Kdoví, co by s ní bylo, kdyby neměla po svém boku manžela Herberta Slavíka (58).


Na svého tatínka stále s láskou vzpomíná.

Ozvaly se vzpomínky

V dubnu letošního roku se herečka stala díky jedinému synovi Samuelovi (25) babičkou. Vnučka jí navzdory velké radosti připomněla pravděpodobně její vlastní dětství, které bylo poznamenané tím, že ji maminka Jana Brejchová (81) odložila v šesti týdnech ke své sestře Blance (†73).

Možná si také herečka uvědomila, že by ráda všechny tyhle radostné události prožívala se svými nejbližšími. To ale není možné. Brodské totiž nechybí jen milovaný tatínek Vlastimil, ale také teta Blanka, která jí sedm let nahrazovala maminku, a v neposlední řadě jí schází zdravá máma.

„Moje maminka je už je ve svém světě a možná je dobře, že už si to neuvědomuje,“ popsala stav Brejchové její dcera. Pohled na mámu, která se jí den co den vzdaluje v temných hlubinách vlastní mysli, musí být pro herečku velmi těžký. „Když vidím hvězdnou oblohu, vždycky si vzpomenu na tatínka,“ přiznává.

Manžel je oporou

Ve chvílích, kdy herečku přepadají chmury, má vedle sebe naštěstí manžela, který je její velkou oporou. S ním jediným může sdílet radost a štěstí z pokroků ani ne půlroční vnučky, která je pro ni důvodem alespoň na chvíli zapomenout na bolestné ztráty, jichž si za svůj život užila požehnaně. Lepší ani nedomýšlet, co by s ní bylo, kdyby si připadala na světě úplně sama a propadla depresím.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden