Můj čas na kafíčko

Známý mé kolegyně nabíjí potraviny léčivou energií!

Návštěva u šamana mě přesvědčila až dodatečně.

Existují síly, o kterých nevíme a k nimž mají přístup jen zasvěcení.

Letos jsou to tři roky, co se mi začalo zhoršovat zdraví, a to tak, že docela rychle. Nešlo naštěstí o žádnou vážnou nemoc, spíš o postupnou řadu drobnějších nepříjemností. Toho, že se mnou není něco v pořádku, si všimla i Renata, kolegyně v práci.

Rychle jsem změnila názor

Jednoho dne mi přinesla malou lahvičku s něčím, co mi prý znovu dodá energii. Chutnalo to jako nějaký malinový sirup a na můj dotaz Renata přiznala, že to tak skutečně je. Nebyl to ale prý obyčejný sirup. Kolegyně mi řekla, že je nabitý zvláštní energií a že ho dostala od svého známého, který je šamanem. Dívala jsem se na ni s úsměvem a myslela si svoje, ale potom jsem rychle změnila názor. Během jednoho dne jsem se totiž úplně uzdravila a cítila jsem se lépe než kdykoliv předtím. Chtěla jsem znát recept a podezřívala jsem Renatu, že to snad byla i nějaká droga. Slíbila mi, že mě za svým známým zavede. Měla jsem si s sebou vzít jakoukoliv domácí potravinu a on ji prý energeticky také nabije, abych uvěřila.

Horečka byla ihned pryč!

Nechala jsem se přesvědčit. Vzala jsem skleničku domácí zavařeniny a jednoho odpoledne po práci vyrazila s Renatou za jejím šamanem. Byl to dost sympatický muž a podrobně mi vysvětloval, jak na potraviny působí. Prý dokáže změnit frekvenci jejich energie. Sledovala jsem, jak provádí na mojí zavařenině tajemný rituál. Té návštěvy jsem nelitovala, ale účinkům jsem moc nevěřila. Brzy nato onemocněl mladší syn a měl vysoké horečky. Věřte nebo ne, ale po dvou lžících té „nabité“ zavařeniny se okamžitě uzdravil. Celkem rychle jsme ji potom spotřebovali v širším rodinném kruhu na všechny možné neduhy. Přesvědčila jsem se tak, že opravdu existují tajemné síly i lidé, kteří je umí ovládat. Ta zázračná zavařenina už nám došla, ale na novou si bohužel budu muset nějaký čas počkat - Renatin známý odjel totiž na delší dobu do amazonského pralesa.

Anna B. (43), Opava

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden