Můj čas na kafíčko

Znáte jména strážných andělů?

Můj čas na kafíčko

Potřebujete s něčím pomoci? Zavolejte k sobě jménem toho správného anděla!

Andělé při vás stojí za všech okolností a nikdy vás nenechají „ve štychu“. Stačí je jen požádat, aby vám pomohli splnit vaše největší přání. Jakého anděla můžete zavolat na pomoc? Znáte vůbec jména hlavních andělských ochránců a pomocníků?

Archanděl Chamuel

Něco jste někam založila nebo ztratila a ráda byste to našla? Zavolejte si na pomoc archanděla Chamuela. To je skvělý pomocník v hledání čehokoli. Neexistuje žádný časový limit, dokdy byste ztracenou věc měla najít.

Obecně platí, že předměty, jako jsou hodinky, telefon či brýle, najdete díky andělské pomoci do jedné hodiny od chvíle, kdy ho přivoláte. Pokud stejně předmět nemůžete najít, může to znamenat, že ten předmět už nepotřebujete nebo že byste ho měla symbolicky přenechat někomu jinému.

Archanděl Rafael

Archanděl Rafael je spojován s uzdravením, ale může dělat i jiné zázraky. Chcete se cítit lépe ve svém těle? Pomůže vám i v případě, že se bojíte létání nebo nesnází během cesty. Dopředu můžete

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden