Moje sladké tajemství

Znáte všechny typy milenců?

Často se stává, že se v páru chce jeden milovat častěji, nebo naopak méně než ten druhý. Jak jste na tom vy a jaký typ milence je váš partner?

V dlouhodobých vztazích vášeň v drtivé většině případů časem pohasne. Pokud nechcete dělat kompromisy, je důležité zas objevit potěšení z vlastního těla, které sex přináší, a rozproudit hormony štěstí. Nejjednodušší to je tak, když si ujasníte, koho vlastně máte doma.

Romantik

Ačkoli to u mužů často nebývá zvykem, právě romantik potřebuje dlouhou předehru. Miluje zapálené svíčky, koupel a čas, kdy se nikam nespěchá. Je citlivý, hravý a rád splní vaše představy. Pokud potká ohnivou milenku, může narazit. Nebo v sobě žár vášně také probudit.

Filozof

Pokud ho chcete zaujmout, mluvte, protože on potřebuje cítit váš obdiv. Když ho chcete rozvášnit, čtěte si s ním erotické články a šeptejte mu vzrušující slůvka. Rád si s vámi užije vše, co váš vztah okoření.

Smyslník

Lásku projevuje zásadně přes smyslné dotyky a nejraději by z vás ani nesundal dlaně. Chce cítit vzrušení po celém těle, ne jen v pohlaví. Je výborný milenec a dokáže poskytovat partnerce několikanásobné orgasmy. Takového chlapa chce doma snad každá žena na světě.

Ohnivec

Sex je pro něj největší potěšení v životě a umí si ho náležitě užívat. Nepotřebuje slova, romantiku ani večeři. Chce se si nejrůznějšími způsoby užívat rozkoš a milovat se kdekoliv a kdykoliv.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden