Můj kousek štěstí

Zničí její vztah milostné scény?

Přestože Eva Burešová už mnohokrát uvedla, že je jejím partnerem tanečník Matyáš Adamec (20), diváci seriálu Slunečná ji stále dávají dohromady s kolegou Markem Lamborou (24).

Nebylo by to zdaleka poprvé, kdy by si nadšený divák pletl realitu s dějem seriálu. Mnoho hvězd, které účinkují v úspěšných seriálových projektech, často bojuje s tím, že je lidé na ulici oslovují jmény jejich postav, vyčítají jim chování, které v rámci role hrají, nebo jim přisuzují životní partnery, které znají ze seriálu. S posledním ze jmenovaných bojuje téměř od začátku svého působení ve Slunečné i Eva Burešová. Mladá herečka byla nějaký čas po rozchodu s Michalem Krásným (36), s nímž má syna Nathaniela (2), sama. Případně měla jen nějaké nahodilé známosti. Její fanoušci si pochopitelně přáli, aby byla zase šťastná, a tak jí možná podvědomě přisoudili kolegu ze seriálu Marka Lamboru, s nímž si ona skvěle rozumí. Herečka se však marně brání, že s ním nic nemá a už jí pomalu dochází trpělivost. Má snad obavy o svůj skutečný vztah? Mohl by ho domělý románek s mladším kolegou nějak ohrozit?

Začíná být zoufalá 

Zpočátku byla Burešová ochotná se tomu zasmát, legrace ji však brzy přešla a za vším podle všeho stojí její mladší partner Matyáš Adamec. A není divu, vždyť kterému muži by se líbilo si dnes a denně číst o tom, že jeho partnerka patří vlastně někomu jinému. Spolu s tím, jak začal seriál Slunečná nabývat na popularitě, zesiluje i tlak na Evu. Někteří diváci jako by nebyli schopní pochopit, že děj je pouhou fikcí. Divačky prý Burešové píší, že pocházejí ze stejných poměrů jako postava Týny Popelkové a dělí se s ní o své dojmy a názory. Nadšení farmáři pak herečku zvou na své statky. Největší pozdvižení ovšem budí její seriálový vztah s Jankem Linhartem, kterého hraje právě Lambora. „Já už nevím, kolikrát mám opakovat, že Marka Lamboru vážně nemiluju a že mezi námi vůbec nic není,“ brání se čím dál zoufalejší herečka. Mladý tanečník se sice k celé situaci zatím nijak nevyjádřil a drží se spíš v pozadí, nemůže být však pochyb o tom, že mu Lambora musí lézt pěkně na nervy.

Končí tu legrace

Herecký kolega Evy pochopitelně za to, že svou roli ztvárňuje pro diváky velmi věrohodně, nemůže. Moc nepomáhá ani to, že Eva se ze všech sil snaží uvádět věci na pravou míru. Adamec prý žárlí a herečka se začíná cítit pod obrovským tlakem. Údajně se obává, aby ji kvůli nechápavosti diváků přítel neopustil. Byla by ochotná se hlavní role ve Slunečné vzdát, jen aby svou jen pár měsíců starou známost zachránila? Uvidíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden