Moje šťastná hvězda

Zničí jejich spokojené manželství dobře utajená nevěra?

Moje šťastná hvězda

Zdá se, že manžel herečky má dveře k případnému poměru s milenkou otevřené. Jeho žena totiž není žárlivá a letmý románek nepovažuje za žádnou pohromu!

Jestli někdo ví, jak moc to bolí, když vám muž odejde za jinou, pak je to JANA BERNÁŠKOVÁ (40). Byla by po všem, co si prožila, schopná svému manželovi RUDOLFU MERKNEROVI (49) odpustit?

Situace, v níž se herečka Jana Bernášková (40), kterou diváci naposledy vídali například v seriálu Co ste hasiči, nachází, není ani trochu jednoduchá.

Herečka totiž přiznala, že od charismatického manžela Rudolfa Merknera (49) musí fanynky doslova odhánět. „Jestli mu někdo posílá kalhotky, tak to nevím,“ přiznala herečka, která se musela v minulosti vyrovnat nejen s nevěrou, ale také s

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden