Moje sladké tajemství

Zničí jejich vztah krutá žárlivost?

Když jí večer někdo píše, ptá se, kdo to je!

Na začátku vztahu Romana Vojtka (46) a Petry Vraspírové (32) nikdo příliš nevěřil. Vždyť herec krátce předtím utekl od své rodiny, tak o závazky nestál. Na mladé partnerce mu ale asi záleží víc, než se zdálo.

Budou to čtyři roky, co Roman Vojtek (46) opustil svou manželku Terezu (38), která byla tou dobou těsně před porodem jejich druhého dítěte – syna Bena (3). Šokující rozhodnutí zvedlo obrovskou vlnu nevole a na hlavu herce se snesla pořádná dávka kritiky.

Za této více než nepříznivé situace našel Vojtek zřejmě svou životní lásku. Několik měsíců po svém odchodu od rodiny poznal Petru Vraspírovou (32), od které se od té doby takřka nehnul, a přišla už i žádost o ruku.

Mladší herečka ho okouzlila natolik, že jí úplně propadl. Získala si totiž bez problému obě jeho děti, syna Bena (4) i dceru Editu (8), a ve vztahu jim to podle všeho celou dobu také skvěle klape. Když se k tomu připočte i zjevná krása talentované Vraspírové, není divu, že na ni Vojtek pořádně žárlí.

Otázka je, zda to trochu nepřehání. Snad i proto ji nedávno požádal o ruku. Sám Vojtek uvedl, že žárlivost ke vztahu patří, a nemá problém přiznat, že na Petru žárlí. Ne snad, že by jí prohlížel telefon nebo kontroloval její poštu, zda jí někdo nepíše.

Ovšem jakmile jeho milé přijde pozdě večer zpráva, vrtá mu hlavou, kdo by to mohl být. „Vyptávám se, kdo to je. Zdravé žárlení ke vztahu patří,“ myslí si herec. Vraspírová se prý nezlobí, protože je na tom se žárlivostí podobně.

Už když spolu začínali, věděla podle svých slov velmi dobře, že je známý, šarmantní a ženy po něm letí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden