Moje sladké tajemství

Zničí jí manželství mladinké milenky?

Moje sladké tajemství

Žije v dlouholetém manželství, což je na showbyznys rarita. Je ovšem spokojená?

Sympatická herečka Tereza Brodská (53) si poslední dobou užívá skvělé období. Září ve Slunečné, s manželem Herbertem Slavíkem (58) se přestěhovali do nového bytečku. Je ale domov zalit sluncem?

Hvězda seriálu Slunečná Tereza Brodská (53) a známý fotograf Herbert Slavík (58) patřili mezi nejstabilnější české páry. Alespoň tak se to po léta jevilo. Jejich manželství trvá už přes 25 let a podle slov herečky je prostě dokonalé. A do toho velkého štěstí přišlo další!

Už je z ní babička

Jejich synovi Samuelovi (26) a jeho přítelkyni Luise se narodila holčička. Herečka to, že je snacha těhotná, tajila. Soukromí si ostatně střežila vždy. Kdoví, jak fungovalo soužití manželů za oponou?

Bylo skutečně idylické? Je pravda pravdoucí, že Tereza nepotřebuje chodit na večírky, miluje večery doma a je milovnicí domácího úklidu? Ale možná ji tolik zasáhl první rozvod, že se z nadějné herečky stala opravdu

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden