Moje sladké tajemství

Zničí jí problémy s pitím kariéru?

Bývalá dětmi oblíbená hvězda Dagmar Patrasová (62), si nedávnou autonehodou, kdy usedla za volant opilá, způsobila spoustu problémů. Nejenže přišla o řidičský průkaz, ale zdá se, že ztratila také práci v divadle.

Zdá se, že si bude muset herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (62) začít zvykat na život, který dosud neznala. Její pracovní diář totiž údajně zeje prázdnotou a žádné nové nabídky momentálně nepřicházejí.

Za vším stojí podle všeho autonehoda z loňského roku, kdy 26. prosince bourala v podnapilém stavu. Spěchala na představení Sněhová královna, o něž byla do té doby doslova rvačka. Do divadla Hybernia už ale hlavní hvězda nedorazila a vypadá to, že už si oblíbenou hrdinku nezahraje.

Nic na tom nezmění ani fakt, že se Dáda konečně přiznala, že večer před nehodou pila. A prý hodně. Kdyby to bylo jen trochu možné, vzala by Patrasová s jistotou své chování zpátky. Nehodu totiž považuje za jednu z největších pitomostí svého života.

O tom, zda šlo o výjimečnou situaci, nebo jezdila pod vlivem alkoholu pravidelně, se můžeme jen dohadovat. Vyhodili ji z divadla Nehoda na křižovatce ulic Korunní a Boleslavská jí nepochybně změnila život od základu.

Hned druhý den totiž přišla studená sprcha v podobě nekompromisního vyhazovu z divadla. Producenti se měli dohodnout, že zatím nechtějí Patrasovou obsazovat. „Co se záskoků týká, jsme připraveni na cokoli,“ uvedl jeden z kolegů herečky, který ve Sněhové královně hraje také.

V představení Sněhová královna opravdu zářila. Tomu je ale konec. Nejsou to jen zaměstnavatelé, kteří se kvůli chování bývalé dětské hvězdy hlasitě bouří. Zklamala fanoušky Po prohlášení, že se Patrasová již v představení neobjeví, se ozvali také fanoušci. „Já jsem dětem dala lístky na Sněhovou královnu pod stromeček, protože mají Dádu moc rády,“ vysvětlovala jedna z maminek s tím, že je pro ni i děti velkým zklamáním, že herečku v muzikálu neuvidí.

Svěřila se také, že se na Patrasovou její děti už možná ani dívat nebudou. Podle diváků je naprosto neodpustitelné, že jela na dětské představení  opilá. I kdyby si prý bývala vzala.taxi, tak je to pro ni prý obrovská hanba. Zůstane bez práce? V programu Patrasové na letošní rok, který je veřejně dostupný, jsou jen dvě dohrávky Sněhové královny. Jinak tam není vůbec nic.

Zdá se, že ani jiní pořadatelé dětských akcí a představení se dvakrát nepředhánějí, aby ji obsadili. Jestli za to mohou potíže s alkoholem, které mají podle výpovědí lidí z jejího nejbližšího okolí trvat již několik let, není zcela jasné.

V každém případě bude asi chvíli trvat, než se podaří herečce napravit svou pošramocenou reputaci.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden