Moje šťastná hvězda

Zničí jí rozmařilost manželství?

Moje šťastná hvězda

Život na vysoké noze se jí zamlouvá. Manželovi už asi podstatně méně. Skončí nakonec režisér s vysátým kontem a nervy nadranc?

Začíná jim nová životní etapa. Už nyní se ale zdá, že to VERONICE ARICHTEVĚ (35) a jejímu manželovi BISEROVI (44) přinese hodně perné chvilky. Ustojí to jejich vztah?

Není to ještě ani rok, co se z herečky Veroniky Arichtevy (35), kterou diváci jistě znají ze seriálu Slunečná, a režiséra Bisera Arichteva (44) stali rodiče. A zdá se, že právě narození syna Luky Christa (10 měsíců) je přimělo přemýšlet nad jejich budoucností a nad tím, kde pro svoje miminko vybudují domov.

Proto se rozhodli pro velký krok a koupili nový dům. Herečka je nadšená a už spřádá plány, jak bude jejich hnízdečko vypadat. Jenže slavný režisér je podle všeho jen pouhou loutkou, která musí ve všem své ženě vyjít vstříc a také všechno poplatit. Jaký dopad to bude mít na jejich manželství?

Po domě vždycky toužila

Ještě v době, kdy neměla syna, si prý Arichteva v duchu představovala, jak by

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden