Můj čas na kafíčko

Zničí jim manželství slabost pro krásky?

Můj čas na kafíčko

Jeden z nejhezčích mladých hereckých párů čeká druhé dítě, ale jejich problémy nemizí. Co bude dál, až spolu nebudou hrát v Ordinaci?

Lékařka Márová z končící Ordinace alias Markéta Děrgelová (33) oznámila začátkem roku, že k synkovi Vavřincovi (4) přibude letos u nich doma sourozenec. Znamená to, že v jejím manželství s hercem Patrikem Děrgelem (32) je zase všechno v pořádku?

Zpočátku brali oba dva, jak mladý a ctižádostivý Patrik Děrgel (32), tak jeho manželka Markéta Děrgelová (33), za vyložené terno, když je oba angažovali do Ordinace v růžové zahradě, a ještě jako manželský pár.

Byla to pro ně příležitost, jak se blýsknout, demonstrovat profesionální spolehlivost a vydělávat slušné peníze, ale teď si pravděpodobně spíš oddychnou, až natáčení skončí.

V seriálu, jak známo, musí být o čem hrát a Markétě přiřkli scenáristé úlohu ženy vampa a jako takovou ji také využili. Nejprve musel její žárlivý manžel přihlížet tomu, jak ji objímá lékař s ADHD poruchou Ivan Lupták (34), a částečně se mu ulevilo až poté, co Lupták přiznal, že je gay.

Brzy mělo být hůř, když v seriálu začala chodit s Robertem Jaškówem (51) v dvojjediné roli primáře a jeho otce. Živočišný herec milostné scény s

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden