Můj kousek štěstí

Zničí jim Slunečná manželství?

Chybělo málo a z úspěšného seriálu Slunečná byla fraška. Linda Rybová totiž prý moc stála o to, aby tu mohla hrát po boku svého muže Davida Prachaře (61)... A jeho exmanželky!

Už nějaký čas se spekuluje o tom, že se do nového seriálu Rybová poměrně tvrdě tlačila od samého počátku. Zaujaly ji prý nejen tučné honoráře, děj seriálu, ale také skutečnost, že by měla svého muže pěkně pod dohledem. Vždyť komu by se líbila skutečnost, že se Prachař pravidelně vídá s bývalou ženou?! Navíc, když se říká, že by ho chtěla Batulková odloudit zase zpátky k sobě. Bohužel pro Lindu ale už bylo pozdě, všechna místa v seriálu byla rychle obsazena a jí nezbylo nic jiného než se smířit s tím, že se bude její muž potkávat před kamerou se svou bývalkou bez dozoru. Podle našich informací se mělo Prachařovi i některým členům týmu Slunečné ulevit, protože se prý obávali možných žárlivých scén a neprofesionálního jednání. Takhle nejspíš probíhá veškeré dusno za zavřenými dveřmi bytu manželů. O vážné manželské krizi mezi Prachařem a Rybovou si cvrlikají vrabci na střeše už dlouho. Herečka má na bedrech chod celé rodiny, natáčení seriálu Ulice a další náročné projekty.

Roste napětí 

Manžel jí údajně s ničím nepomůže a většinu času během nařízeného omezení pohybu měl trávit na gauči. Dokonce prý měl odmítat i pracovní nabídky, na což se nemohla Rybová dívat. Prachař se totiž nechal slyšet, že plánuje odchod do důchodu. Na něco takového ale nechce herečka ani pomyslet, protože peníze jsou, už kvůli dětem, stále potřeba. Proto prý svého muže dotlačila k tomu, aby nabídku zahrát si ve Slunečné neodmítl.

Vehnala ho do náruče jiné 

Než prý Prachař nabídku přijal, mělo být doma pořádně dusno. Rybová na něho údajně tvrdě tlačila, aby nebyl sobec a postaral se o rodinu. Díky Slunečné totiž herec domů přinese podle nepotvrzených zpráv až sto tisíc měsíčně a ještě mu zbude čas na lenošení, protože natáčí jen sedm dní v měsíci. Zřejmě si ale neuvědomila, že tím svého muže vehnala do náruče jeho bývalé ženy, a snad proto chtěla sama do seriálu naskočit. Vzhledem k tomu, jak to v poslední době u Prachaře doma vře, nikdo by se asi nedivil, kdyby návrat k bývalé ženě zvažoval. Ta by totiž možná měla větší pochopení pro jeho touhu po odpočinku. Snad je to právě věkový rozdíl, který vytvořil mezi Prachařem a Rybovou sérii neshod a nepochopení.

Stále je nespokojená

Přece jen Prachař překročil šedesátku a je přirozené, že touží po troše klidu. Herci prý vadí, že na něho nebere manželka ohledy a k nepříčetnosti ho dohání také její neustálá nespokojenost. Zdá se, že přecenil své síly, když si s mladší ženou pořídil potomky. Snad by mu bylo lépe s bývalou, s níž má už dospělého Jakuba (36)Marianu (26).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden