Moje šťastná hvězda

Zničí mladá herečka Žilkové rodinu?

Moje šťastná hvězda

Pro své děti si přeje jen to nejlepší. Obstojí ale u ní Anna Kadeřávková, která prý neprahne po ničem jiném než se zviditelnit?

Perné chvilky nejspíš VERONICE ŽILKOVÉ (61) připravila ANNA KADEŘÁVKOVÁ (25), poté co se zapletla s jejím synem VINCENTEM NAVRÁTILEM (25).

Nedávné vyhlášení výsledků hudební ankety Český slavík přineslo nejedno překvapení. Především po jeho skončení se děly věci. Fotografové totiž přistihli Annu Kadeřávkovou (25), která se proslavila díky seriálu Ulice, jak se na ulici vášnivě líbá se synem Veroniky Žilkové (61) Vincentem Navrátilem (25). Měla by si dát Žilková na blondýnku pozor?

Přiznal rozchod

Na Českého slavíka dorazila Kadeřávková sama, nicméně z akce odcházela po boku Vincenta. Sice se během slavnostního večera k sobě chovali jako kamarádi, ale na ulici se pak láskyplně objímali a vášnivě líbali.

Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby většina lidí v tu chvíli neměla za to, že Navrátil stále tvoří pár se sexy blondýnkou Anetou Kňávovou (25). Avšak poté, co se v médiích objevily fotografie, jak herec líbá Kadeřávkovou, oznámil, že

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden