Moje sladké tajemství

Kristýna Leichtová: Zničí rodinu proto, aby dosáhla svého?

Baví ji zahrávat si s ohněm! Je to ale dobrý nápad?

Ženy po třicítce už pomalu pomýšlí na založení rodiny a nejinak na tom zřejmě bude i herečka Kristýna Leichtová (31). Jenže s kým si ji pořídit? Leda že by doufala v to, že odvede ženatého chlapa od rodiny.

Tikot biologických hodit dokázal zamotat hlavu už nejedné ženě. A zdá se, že Kristýna Leichtová (31) nebude v tomto ohledu zřejmě výjimkou. Touha po dítěti a svatbě se seriálové herečce zrcadlí v očích už hodně dlouho.

S kolegou Vojtěchem Štěpánkem jí to nevyšlo...

Jenže zatímco ještě loni v létě vypadala Leichtové budoucnost růžově, teď je všechno jinak. Po rozchodu s režisérem Vojtěchem Štěpánkem (33) se utápí v samotě a zklamání z dalšího nevydařeného vztahu se snaží přebít prací.

Prázdnota ji však podle blízkých pohlcuje čím dál víc. V takových chvílích se člověk mnohdy uchýlí i k zoufalým řešením. Otázkou však zůstává, jestli by Kristýna dokázala kvůli splnění svého snu rozbít třeba i cizí rodinu.

Prožívá jen samá zklamání

V roce 2011 skončil Leichtové zřejmě její nejdelší vztah. Tehdy se po sedmi letech rozešla s hercem Štěpánem Benonim (32), kterého diváci znají zejména ze seriálu Ulice jako Štěpána Stránského.

... a bohužel ani s hercem Štěpánem Benonim.

Následovala pak série několika kratších neúspěšných vztahů včetně chození s hercem Filipem Kaňkovským (32). Do jisté doby si herečka svá milostná zklamání nepřipouštěla k tělu a se zamilovávala se téměř na počkání.

Jenže čas je neúprosný a na nikoho nečeká. A tak se rok s rokem sešel a vnadná brunetka překročila třicítku. Začalo jí docházet, že by chtěla od života něco víc, že by se chtěla usadit. Možná ji v jejím rozhodnutí podpořil nevědomky i sám Štěpán, který se v roce 2013 oženil.

Přeskočila jiskra při natáčení?

Mezi herci se traduje, že natáčení lechtivých scén není obvykle nic příjemného. Špatně takové chvíle snášejí ale nejen samotní aktéři, ale také jejich partneři. Své by o tom mohla vyprávět Agáta Hanychová (32), která přihlíží tomu, jak v seriálu Ohnivý kuře její manžel Jakub Prachař (32) osahává a líbá Leichtovou.

Jakub s Agátou nemají příliš stabilní manželství. Vstoupí mezi ně Kristýna?

A nutno podotknout, že jejich postelové scény byly mnohdy opravdu hodně žhavé. Manželství Prachaře s Agátou navíc tehdy procházelo těžkou krizí, protože si Agáta údajně nebyla jistá tím, kdo je otcem dítěte, které čeká.

A tak snad ani nemůže být divu, že si Jakub něžnosti své kolegyně dosyta užíval. Nebo alespoň tak to vnímali lidé kolem seriálu.

Odloudila by ho manželce?

Vyrojily se dokonce spekulace, že Kristýna a Jakub spolu mají poměr.

„Manžel je právě teď se mnou, vybíráme nové kliky do dveří.

Možná pak teda pojede za Leichtovou, ale teď jsme spolu,“ nechala se slyšet Hanychová, která má sama máslo na hlavě. Nikdo další se k románku nevyjádřil.

Otázkou tak zůstává, jestli Leichtová v Prachařovi nezahlédla možného potencionálního otce svého dítěte. Vždyť Jakub se nikdy netajil tím, že by děti chtěl a ve vztahu s Agátou mu to často skřípe. Je ale moné, že by se ti dva dali opravdu dohromady? To se teprve ukáže.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden