Můj kousek štěstí

Zničí se kvůli rodině a lásce?

Kolik „štěstí“ unese? Soudě podle toho, kolik si ho známá herečka a moderátorka nakládá, tak asi hodně. Jenomže všechno má své meze… Za hereckou maskou skrývá utrpení.

Jistě, štěstí je krásná věc, ale praktickou stránku manželského soužití si za něj nekoupíš – abychom poněkud zdevastovali známou píseň... Herečka, jejíž sláva se už v Čechách dávno dotkla hvězd, si v létě roku 2018 vzala režiséra Jakuba Nvotu. Svatba byla tajná a vdaná paní se se svým mužem nějaký čas nechtěla pochlubit.

S domem jsou starosti

Bála se snad, že jí bulvár bude předhazovat, že ženich není žádný velký krasavec, má bříško a nosí brýle? Takhle se ovšem zatím málokdo snížil i poté, co se paní Tereza Nvotová Kostková začala s manželem objevovat ve společnosti častěji. Čert nechť vezme vnější podobu pana Nvoty, jistě má kvality umělecké a osobnostní, a o ty jde herečce jistě především.

Jak dlouho to ovšem bude stačit? Říká se, že Nvota je natolik zaujatý svým uměním, že doma moc platný není. V době, kdy se rodina zabydluje v domě, který současně rekonstruuje, je přitom ruka šikovného chlapa k nezaplacení. Jak se ale zdá, většina starostí s barákem jde na hlavu Terezy, respektive na její, již tak dost prohnutá, bedra.

Bolest nelže

Pochlubila se na sociálních sítích novým cvičebním úborem a hned musela odpovídat na otázku ohledně fyzické aktivity. „Cvičím na záda, protože mě bolí,“ přiznala Kostková suše.

„Musíte si uvědomit, s jak starým člověkem se bavíte…“ Ano, uvědomme si to, Tereza je stejně stará, jako její manžel, to znamená papírově plná sil. Proč ji ovšem její záda tolik trápí?

Nejen hypotéka

Nemá sedavé zaměstnání, pohybuje se, žije jinak zdravě… Lékařská disciplína zvaná psychosomatika, v tom má jasno – ta žena na svých bedrech nese zátěž příliš velikou! Shrňme si to:

Nedávno pořízený dům údajně za 8,5 milionu, který se musí přestavět, hypotéka, kterou splácí prý zejména ona sama, a pokud to nezvládne, dům propadne bance, syn Antonín (13) zanechaný jí na krku bývalým manželem, režisérem Petrem Kracikem (62) a do toho všeho nouzový stav, který nedovoluje hercům dost vydělávat.

Hlídá si ho

Jakub Nvota je možná kvalitní režisér, ale zrovna teď by se herečce hodil jinačí sekáč. Alespoň kdyby měl řidičák a nemuselo se pro něj jezdit do Liberce, kde v divadle F. X. Šaldy pilně zkouší! Takový chlap je pak spíš přítěží… Tereza ovšem bere vše s úsměvem.

Možná se jí i hodí, že manželova mobilita vázne. Má ho tak víc pod kontrolou. Kracik jí byl tak pilně nevěrný, že v ní v tomto směru evidentně vyvolal pro budoucí časy silnou fóbii. Takže všechno špatné k něčemu dobré? To se tedy ještě uvidí... V každém případě, ať už záda nebolí!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden