Moje šťastná hvězda

Zničí velká žárlivost svatební plány?

Moje šťastná hvězda

Pár už tvoří čtyři roky a dosud se jim veškeré partnerské krize vyhýbaly. Nyní ale může být všechno úplně jinak!

Krásná moderátorka EVA PERKAUSOVÁ (27) už se nemůže dočkat svatby. Ale může se stát, že na ni vůbec nedojde. Čím svého snoubence dohání k šílenství?

Na začátku roku vyrazila Eva Perkausová (27) se svým movitým partnerem Ivanem Heckem (38) na romantickou a především luxusní dovolenou na Maledivy. Přestože si ji museli nechtěně prodloužit kvůli pozitivním výsledkům na koronavirus, ve skutečnosti byla tou nejkrásnější v životě.

Láska jejího života ji požádala o ruku a nasadila jí zásnubní prsten, který jí vyrazil dech. „Splnil mé představy nad očekávání. Když jsem ho viděla, nevěřila jsem vlastním očím,“ prozradila Perkausová, když se vrátila z dovolené. Dojde ale skutečně na

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden