Moje šťastná hvězda

Zničila Jitka Sedláčková svého syna?

Za všeho prý může její přehnaná péče

Mimo jiné z filmu Fotograf a ze seriálu VIP vraždy známá herečka JITKA SEDLÁČKOVÁ (55) žije poněkud jinak než jiné ženy, natož herečky v jejím věku. Sama o sobě říká, že je velice dětsky smýšlející člověk.

Obklopuje se hračkami a směje se věcem, kterým se běžně dospělý člověk nesměje. Za svou slabou stránku ale považuje něco úplně jiného než dětinské záliby. Překvapivě to, že je prý rozená pečovatelka. Sedláčková je přesvědčená, že právě její přehnaně důkladná péče a starostlivost měla negativní vliv na jejího jediného syna FILIPA.

„Příliš moc jsem mu pomáhala, přehnaně jsem se o něj bála,“ přiznává. Nejspíš právě její přehnaná mateřská péče dovedla syna k zálibě v marihuaně, která podle ní přerostla v závislost. Z nejhoršího se přitom musel dostat sám, což si Sedláčková uvědomuje.

Je si také vědoma toho, že syn je rozhodně po ní, takže je svým způsobem neřízená střela. Může být tedy ráda, že nyní, když úspěšně restartovala svou hereckou kariéru, se Filipovi podařilo vrátit se do normálního studentského života. Gratulujeme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden