Moje šťastná hvězda

Zničili jí život slavní rodiče?

Dlouhá léta musí ANNA SLOVÁČKOVÁ (25) přihlížet hádkám svých rodičů DÁDY PATRASOVÉ (65) A FELIXE SLOVÁČKA (78). Možná i proto má zatím v lásce smůlu.


Nejednou si mladá herečka a zpěvačka postěžovala, že být dítětem slavných rodičů není žádný med, ačkoli si to mnozí myslí. Představitelka sestřičky Radky z Ordinace v růžové zahradě 2 Anna Slováčková (25) žije podle všeho už od útlého dětství doslova mezi mlýnskými kameny.


Její matka Dáda Patrasová (65) se už pár let potýká s velkými problémy s alkoholem a otec Felix Slováček (78) od manželky utíká do náruče jiných žen. O vztahu dvou lidí tak musí mít Slováčková dost pokřivené představy.


Po rodičích sice zdědila talent, ale někdy jsou pro ni pokletím.

Dává přednost kamarádům

Není proto divu, že je její milostný život osázen celou řadou pomníčků. O svém soukromém životě, zejména pak o partnerech, herečka mluví jen velmi nerada. Většinou dokonce tají, jestli zrovna s někým je nebo ne. Naposledy tak představila veřejnosti v roce 2017 mladého muže jménem Filip. 

Po sympatickém dlouhánovi ale jako by se slehla zem a nikdo jiný se po boku Slováčkové až dosud neukázal. Na otázku, zda je herečka sama, odpovídá poněkud váhavě. „Neřekla bych, že jsem sama, ale jsem v komplikovaném vztahu,“ vysvětlovala s tím, že léto strávila s partou přátel, ne s partnerem. Tomu se to podle všechno ani trochu nelíbilo.

Možná, že se nevdá

„Já vlastně nevím, jestli se vůbec někdy budu chtít vdávat,“ překvapila Anna s tím, že pro ni úřední papír není v životě důležitý. A není divu, vždyť dokud se z rodinné vily neodstěhovala, měla dnes a denně na očích, že oddací list opravdu není zárukou štěstí a spokojenosti.

Raději mlčí

Slováčková se k situaci kolem svých rodičů už raději příliš nevyjadřuje, užila si s nimi totiž hodně těžkých chvil, které se na ní musely podepsat. Dokáže vůbec ještě někdy po všech těch hádkách, urážkách a ponižování, kterému byla vystavena, uvěřit nějakému muži, nebo je svými rodiči odsouzena k věčným milostným nezdarům?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden