Můj kousek štěstí

Znovu do chomoutu? Prý možná... uvidíme!

Jsou to už dva roky, co se Maroš Kramár (62) rozvedl. „S manželkou jsme se po dlouhých hovorech dohodli a dostal jsem k šedesátce svobodu,“ komentoval tehdy vtipně celou situaci.

Když po pětadvaceti letech své manželství s advokátkou Natašou Nikitinovou (53) ukončil, nikdo snad ani nečekal, že by tenhle slovenský seladon zůstal dlouho sám. A také se tak nestalo. Ještě tentýž rok měl údajně randit s novou přítelkyní, a dnes už se dokonce mluví o svatbě.

Nešel daleko

Herec, kterého zná české publikum stejně tak dobře, jako to slovenské, pro svou novou partnerku nemusel chodit daleko. Nejprve se jejich vztah snažil usilovně tajit, ale nakonec přeci jen přiznal, jak se věci mají. „Ano, mám přítelkyni. Někdo se o mě přece musí starat!“ řekl vyhýbavě.

Přitom by se mu nikdo nedivil, kdyby se svou novou láskou, chtěl pochlubit. Jedná se totiž o krásnou  tmavovlásku Inu Oravcovou (36), která už v jeho životě nějaký ten rok figuruje. Pracuje totiž jako manažerka jeho bratislavského Divadla vo Veži. Dohromady je tedy, zdá se, svedla práce.

S exmanželkou si rozdělili nemovitosti za 64 milionů.

Seriálový vzor

Kramár momentálně exceluje v seriálu Slunečná, kde hraje bohatého podnikatele Johna Linharta. Jeho seriálová postava si před časem pořídila dítě s mladou partnerkou, a podobný partnerský posun by hercovi fanoušci jistě rádi viděli i v jeho osobním životě.

Maroš už sice z předchozího vztahu tři děti má, jeho mladší partnerka by si ale jistě ráda také pořídila nějaké vlastní. Seriálový John budiž jim vzorem. Aktuálně se však zdá, že dvojice řeší jinou zásadní životní otázkou, a tou je veselka.

Tu totiž herec nejenže nepopírá, ale dokonce kolem ní záhadně mlží. „Never say never. Uvidíme. Chvilku je slunce, chvilku prší. Uvidíme, jak to bude dál. Momentálně je příjemně,“ říká na otázky ohledně svatby, ale jeho odpověď připomíná spíše zmatenou předpověď počasí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden