Moje chvilka pohody

Znovu podlehla mladšímu muži!

Zdá se, že Lucie Borhyová (38) je neponaučitelná! Jak jinak si vysvětlit, že opět randí s mladíkem? Její obětí se tentokrát údajně stal Michal Smečka (28).

Není to tak, že by si Lucie odjakživa brousila zuby na výrazně mladší zajíčky. Bývaly doby, kdy si hledala stejně staré nebo o pár let starší muže. Všichni ji ale hluboce zklamali a tak možná krásná moderátorka nabyla dojmu, že zralost a zkušenosti nejsou pro vztah tím nejdůležitějším.

Ovšem ani její pozdější výběr partnerů nebyl o moc šťastnější. První velkou láskou Borhyové byl golfista Alan Babický (48), s nímž chodila v době, kdy začínala uvádět Televizní noviny na Nově. Pro mnohé byli párem snů a bralo se jako samozřejmost, že tihle dva skončí před oltářem.

Jenže po devíti letech přišel náhle konec. Ačkoli se tehdy ani jeden z partnerů k události nevyjádřil, později vyšlo najevo, že důvodem jejich rozchodu byl Babického utajovaný románek s Lucčinou kolegyní Michaelou Ochotskou (32).

Opustil ji ještě těhotnou

Po potupném rozchodu s Babickým našla blonďatá kráska útěchu v náruči svalnatého hokejisty Jaromíra Jágra (45). V tomto případě prý nešlo ani tak o nějaký vztah a pomyslné svatební zvony jako spíš o povyražení a zvednutí pochroumaného sebevědomí.

Čas od času spolu byli k vidění, jak si vykračují ruku v ruce, ovšem podle zdroje blízkého oběma milencům, mělo jít v tomto případě pouze o žhavé noční radovánky. Po dvou měsících byl však všemu konec, Jágr odletěl do zámoří a Lucie byla zase sama.

Pomyslným záchranným kruhem v moři vlastního žalu tak našla Borhyová v řeckém podnikateli Nico Papadakisovi (38). Ovšem jen zdánlivě. Byl to totiž on, kdo jí nakonec zasadil tu ránu nejkrutější a nejbolestivější.

Moderátorka věřila, že on je tím „panem božským“, se kterým se konečně dočká rodiny po níž tolik toužila a svatby. Když však otěhotněla, dostala ledovou sprchu. Na syna Lucase (8) totiž zůstala sama.

Sporťák jí také utekl

Na úplném začátku, kdy se Lucii Borhyové připletl mladý moderátor Michal Hrdlička (28) do cesty, nejevila o něho zájem. „Znali jsme se z práce už asi čtyři roky, potkávali jsme se na chodbách,“ svěřila se Borhyová s tím, že Hrdlička ji za tu dobu několikrát zval na kávu, ale ona dlouho odmítala.

Nakonec ji přece jen o téměř deset let mladší kolega přesvědčil a ona, opuštěná a z nevydařených vztahů zklamaná, podlehla. Snad doufala, že s mladším muže najde štěstí, po kterém tolik toužila. Dnes toho nejspíš lituje, protože lekci, kterou jí rozmařilý sporťák uštědřil, nepochybně vůbec nečekala.

Z jejich lásky tak vzešla holčička jménem Linda (2,5). Jenže mladý rozmařilý Hrdlička prý nedokázal udržet své libido na uzdě a tu a tam obšťastnil i někoho jiného, než matku své dcery.

Parkuje před jejím domem

Už vloni v září, rok po rozchodu s Michalem Hrdličkou, byla tu a tam moderátorka vidět v blízkosti svého manažera Michala Smečky. Ačkoli se snažili držet se od sebe během akce dál, po koncertu Hany Zagorové (70) měli společně odjet jedním vozem.

Zdaleka ale nešlo o přátelskou výpomoc odvozu! Domnělý pár o svém vztahu nechtěl dlouho mluvit. Moderátorka sice přiznala, že je zamilovaná, odmítla však prozradit, kdo je jejím vyvoleným. Mladý manažer už dokonce parkuje před domem moderátorky.

Ona sama se ale k tomuto vztahu odmítá stále jakkoli vyjádřit. Jedno se musí Lucii ale nechat. Zřejmě po předchozích zkušenostech s hony, které na ni média pořádala, snaží se nyní svůj vztah stůj co stůj utajit.

O Smečkovi mluví výhradně v souvislosti s prací, jinak vůbec. Na otázky novinářů zásadně neodpovídá a mlží. A kdykoli si všimne, že jsou jí a její nové lásce v patách fotoaparáty, snaží se před nimi kličkovat a mizet v postranních uličkách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden