Můj kousek štěstí

Znovu šok! Ale jak jinak...

Zavelelo její srdce, rozum, nebo obojí?

Ještě před několika týdny svým fanouškům tvrdila, že už se znovu nikdy nevdá. „Proboha ne, nejsem blázen, skončila jsem,“ měla jasno Agáta Hanychová (38).

A bum, s Mirkem Dopitou (39), se kterým chodila před dvanácti lety a mají spolu syna Kryšpína (12), do toho praštili. Podnikatel se přitom jen dva týdny před veselkou rozvedl.

Bude Dopita tím, který s modelkou napodruhé vydrží?

Novomanželé čelili posměškům, ale podle některých pozorovatelů ten krok dává smysl. Hanychová svatbu dobře „prodala“ v médiích, a tak se opět výrazně zviditelnila.

A je tu ještě druhá věc – mediální magnát Jaromír Soukup (54) chce o jejich osmiměsíční dceru Rozárku podle všeho dál bojovat u soudu, touží po výhradní péči. Navíc se spekuluje, že se proti Hanychové spikl s jejím prvním manželem Jakubem Prachařem (40), který prý také uvažuje o právních krocích, aby ochránil jejich dceru Miu (6).

Zejména se mu nelíbí, že ji Agáta „vystavuje“ na sociálních sítích. Hanychové se tak může hodit, že s Dopitou tvoří ucelenou rodinu a argumenty, že je sama na tři děti, nezvládá je a nemá šanci je uživit, nejsou příliš opodstatněné.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden