Moje šťastná hvězda

Znovu šokoval veřejnost

Hudebník a herec Ondřej Brzobohatý  (40) dělá poslední dobou vše pro to, aby všem ukázal, že miluje jen svou partnerku Danielu Písařovicovou (44). Společně dokonce vyrazili na nedávný filmový festival v Karlových Varech.


Sice se na sebe dívali jako pár zamilovaných puberťáků, ale přece jen všechny na první pohled zaujalo něco trochu jiného. Brzobohatý totiž přijel do Varů s černě nalakovanými nehty a na pravé ruce měl mohutný černý prsten.


A to není pro většinu mužů zrovna obvyklá kombinace. Brzobohatý se ale za někoho takového nepovažuje. A hrdě se chlubí, že se rád převléká za ženy,  a dokonce pro to má i vytvořenou přezdívku Tiffany RichBitch.


Možná ani on sám neví, co chce


Černé nehty a zvláštní prsten jsou každopádně nahrávkou na smeč všem odpůrcům, kteří jsou na straně jeho exmanželky Taťány Kuchařové (35).


Právě ta měla podle Brzobohatého poskytnout veřejnosti intimní informace ohledně anulace církevního sňatku. Právě z nich vyplývá, že má Brzobohatý nevyhraněnou sexuální orientaci. „Nejsem impotentní homosexuál,“ brání se Ondřej Brzobohatý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden