Moje sladké tajemství

Michaela Tomešová znovu v náručí bývalého milence? Manželská krize sílí...

Moje sladké tajemství

Možná si říká, že byla chyba opustit svou první lásku.

Není tajemstvím, že herečka Michaela Tomešová (31) si prošla s manželem Romanem (35) před rokem vážnou krizí. Šli i do Výměny manželek, aby zjistili, jestli to má ještě smysl. Oba se dušují, že je to pryč. Jenže kolem herečky se motá její bývalý.

Když půvabná brunetka opustila před lety zpěváka Milana Peroutku (33) kvůli svému současnému muži, Romanovi Tomešovi (35), myslela si, že už se svým ex nikdy nepromluví. Peroutka se tehdy urazil tak, že s ní byl následně dlouhé roky na nože.

To se ale změnilo, když měl mít koncert, a jeho bývalá láska mu laškovně napsala, že ona pozvánku nedostala. Slovo dalo slovo a od té doby bez sebe nedají ani ránu. I na akce, kde se dřív herečka ukazovala se svým manželem, najednou bere Peroutku. A netají se tím, že

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden