Staré dobré časy

Žofie Melicharová a její přiznané i další lásky

Staré dobré časy

jak se z nepříliš průbojné a tiché grafičky stala zpěvačka, herečka a rázná hvězda legendárního divadla semafor.

Jak to vlastně má s muži Jitka Molavcová (72)? Kolikrát jste se setkali s touto otázkou. Vždyť milostný život pohledné herečky byl vždycky pro veřejnost tabu.

K zapnutému mikrofonu se poprvé pyšně postavila už ve svých čtyřech letech v rámci mikulášské besídky v Kabaretu u svatého Tomáše. Měla tenkrát báječnou motivaci. Pan konferenciér totiž svatosvatě slíbil oříškovou čokoládu každému dítěti, které svátečně naladěnému publiku zarecituje básničku či zazpívá písničku.

Za flamendrovu hymnu dostala čokoládu

Ačkoliv prý v té době byla osobou stydlivou, takové nabídce nedokázala odolat. A tak vkráčela na prkna, která taky mohou znamenat svět, a hrdě zapěla: „Mým domovem tichá je putyka, mou touhou je sklenice plná.“

Uznejte, že pro kabaret zvolila malá zpěvačka naprosto dokonale. Jenže ne všichni z ní měli radost. „Maminka byla na omdlení, tatínek utekl úplně, ale já si vítězoslavně nesla z

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden